.

Pokémon Go Community Days van start gegaan met veel Pokémon en bonussen

Gaming

Niantic gaat 2018 met een groot Pokémon Go-evenement afsluiten De ontwikkelaar maakte namelijk bekend dat de Community Days van december in het teken zullen staan van alle Pokémon die dit jaar hun debuut hebben gemaakt. Ze verschijnen allemaal in het wild tijdens het evenement, dat op vrijdag 30 november om 22:00 van start gaat en op zondag 2 december ten einde komt.

Community Days in december

Alle exclusieve moves die beschikbaar waren tijdens de Community Days van dit jaar zullen opnieuw beschikbaar zijn. Tijdens het evenement krijgen spelers de kans om Pokémon van eerdere Community Days tegen te komen in het wild, waaronder Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee, Dratini, Chikorita, Cyndaquil, Mareep, Larvitar en Beldum. Bovendien zijn er in elke regio speciale bonussen die slechts drie uur beschikbaar zijn. Je krijgt twee keer zoveel XP en Stardust voor het vangen van een Pokémon en de effectiviteit van de Incubator zal worden verdubbeld. De bonussen zijn beschikbaar op zaterdag, 1 december van 11:00 tot 14:00 Nederlandse tijd.

Dit omvat ook de lancering van de Sinnoh Stone, een nieuw item dat het mogelijk maakt om bepaalde soorten Pokémon van de eerste en twee generatie te evolueren naar de vierde generatie. De Sinnoh Stone werd eerder deze maand aan Pokémon Go toegevoegd en spelers kunnen het item bemachtigen door een Research Breakthrough te voltooien, hoewel je level 10 of hoger moet zijn.

Niantic heeft nog geen verdere informatie over de Sinnoh Stone naar buiten gebracht, maar in-game wordt het item beschreven als een speciale steen die oorspronkelijk gevonden is in de Sinnoh-regio en bepaalde soorten Pokémon kan laten evolueren. Om Field Research-taken te verzamelen, moeten speler Photo Discs laten draaien op PokéStops, waarmee je een taak per dag krijgt. In de rechteronderhoek van het scherm wordt de voortgang van deze taak weergegeven. In ruil daarvoor ontvang je ‘Stamps’ om de Research Breakthrough te ontgrendelen die je nodig hebt voor de Sinnoh Stone.

Verder werd in de afgelopen week een nieuwe Legendary Pokémon aan de game toegevoegd. Tot en met 18 december is de Psychic-type Pokémon Cresselia te vangen in Raid Battles bij Gyms.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren