PlayStation 4-games (PlayStation Plus) voor februari mogelijk gelekt

Gaming

Het einde van de maand is aangebroken en dat betekent dat er volgende week dinsdag weer enkele nieuwe gratis PlayStation 4-, PS3- en PS Vita-games beschikbaar worden gemaakt voor PlayStation Plus-gebruikers. Sony heeft nog niet bekendgemaakt om welke games het gaat, maar net als in de voorgaande maanden is er opnieuw een afbeelding gelekt die de vermeende PlayStation Plus-games voor februari zou tonen. Mocht de informatie van de Reddit-gebruiker kloppen, dan kunnen PlayStation 4-gebruikers zich opmaken voor een spectaculaire line-up.

PlayStation Plus februari 2018

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar op de afbeelding zien we Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Far Cry 4 en That’s You!, die al verschillende maanden gratis is voor PlayStation Plus-abonnees. Hetzelfde kunnen we niet zeggen over de twee andere games, want dit zijn simpelweg AAA-titels waar bijna iedereen enthousiast van zou worden. Gezien het feit dat er doorgaans slechts 1 grote game wordt vrijgegeven voor de PS4 zal het ons echter niet verbazen wanneer er iemand creatief is geweest met Photoshop.

Update: Photoshophelaas, het blijkt dat de afbeelding is gemaakt met .

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want op woensdag zal Sony waarschijnlijk het aanbod van PlayStation Plus-games in februari officieel bekend gaan maken. De games worden altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar gesteld, wat betekent dat ze vanaf 6 februari zullen zijn te downloaden. Het is nog onbekend welke games er voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita worden uitgebracht.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren