.

PlayStation Plus in november: Yakuza Kiwami en Bulletstorm: Full Clip Edition

Gaming

Sony heeft per ongeluk de PlayStation Plus-games voor november bekendgemaakt. Op de officiële website van de dienst is te zien dat Sega’s Yakuza Kiwami en Bulletstorm: Full Clip Edition van People Can Fly voor de PlayStation 4 worden uitgebracht. De releases voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita zullen vermoedelijk pas in de laatste week van oktober worden gepresenteerd.

Bulletstorm: Full Clip Edition werd uitgegeven door Gearbox en is gepolijst voor de huidige generatie consoles plus zes nieuwe Echo-maps en de Overkill Campaign-modus. Degenen die een pre-order hadden geplaatst kregen toegang tot de Duke Nukem Bulletstorm Tour die de protagonist verving met Duke Nukem. Het is nog onduidelijk of deze optie ook aanwezig zal zijn in de PlayStation Plus-versie.

Sega’s Yakuza Kiwami is een exclusieve titel voor de PlayStation 4. De remake van Yakuza 1 vertelt het verhaal van Kazuma Kiryu, die de straf voor zijn vriend Akira Nishikiyama op zich neemt en in de gevangenis terechtkomt. De wereld is jaren na zijn vrijlating veranderd en Kiryu raakt opnieuw verwikkeld met de bizarre bewoners van de Yakuza en Kamurocho.

De PlayStation Plus-games voor oktober zijn sinds afgelopen dinsdag beschikbaar. PlayStation 4-bezitters kunnen deze maand aan de slag met Laser League en Friday the 13th: The Game.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren