PlayStation Move-pakket verschijnt gelijktijdig met PlayStation VR

Gaming

Move ControllersSony gaat vanaf 13 oktober een pakket bestaande uit twee PlayStation Move-controllers verkopen, die in combinatie met de PlayStation VR kunnen worden gebruikt. Het “Move Controller Twin Pack” werd gespot op de site van webwinkel EB Games, waar eveneens een afbeelding van de verpakking is te zien.

Move voor PlayStation VR

Het pakket bestaat uit twee Move-controllers, twee usb-kabels en twee bandjes om te voorkomen dat je ze tijdens een gevecht verliest. Het is waarschijnlijk dat het gaat om een nieuwe versie van de PlayStation Move, met dezelfde micro-usb-aansluiting als de DualShock 4.

De prijs die wordt weergegeven is 119,95 Australische dollar, met de huidige wisselkoers iets meer dan 80 euro, hoewel we verwachten dat de officiele prijs zal uitkomen op €79,95 of €89,95. Op het moment worden de controllers nog niet aangeboden door Nederlandse retailers, maar vermoedelijk zullen we op 7 september tijdens het PlayStation-evenement meer over te horen krijgen over de beschikbaarheid van de Move-controllers.

De Move-controllers zijn overigens geen vereiste voor de PlayStation VR, want volgens Sony zijn vrijwel alle PSVR-games compatibel met de DualShock 4. In Nederland wordt de PlayStation VR op 13 oktober gelanceerd, mocht je de headset op de dag van release in huis willen ontvangen, dan doe je er verstandig aan om een pre-order te plaatsen. Wacht daar niet te lang mee, want in het buitenland zijn de pre-orders al sinds juni uitverkocht.

Winkel  Levertijd  Prijs
Bol.com 13 oktober 2016 €399,-
Media Markt 13 oktober 2016 €399,-
Coolblue 13 oktober 2016 €399,-

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*