‘PlayStation Days of Play 2020-evenement gaat op 25 mei van start’

Gaming

Het jaarlijkse PlayStation Day of Play-evenement gaat naar alle waarschijnlijkheid volgende week van start. Tijdens dit evenement kun je weer profiteren van kortingen op consoles, controllers, games, PSVR en PlayStation Plus.

Op Reddit werd door een Duitse-gebruiker een afbeelding gepubliceerd waarop duidelijk is te zien dat Days of Play 2020 op maandag 25 mei van start gaat. Een van de deals wordt een PlayStation Plus-jaarabonnement voor €41,99. Volgens onze informatie zal deze prijs ook in Nederland worden gehanteerd. De deals zullen beschikbaar zijn bij Bol.comNedGameCoolblue en Wehkamp.

De overige deals zijn nog niet bekendgemaakt, maar de kans is groot dat ze vergelijkbaar zullen zijn met vorig jaar. In 2019 werden de volgende producten aangeboden: DualShock 4 voor €39,99, PlayStation Plus voor €41,99, Gold Wireless Headset voor €59,99, PlayStation VR Starter Pack voor €199,99 en het Mega Pack met 5 games voor €229,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*