PlayStation Classic is nu voor €39,99 verkrijgbaar bij Bol.com

Gaming

Sony heeft de PlayStation Classic aangekondigd, een miniconsole van de allereerste PlayStation die bijna 25 jaar geleden werd uitgebracht. De PlayStation Classic heeft het exact hetzelfde uiterlijk gekregen en komt met twintig games. Het systeem verschijnt op 3 december, de dag waarop de originele PlayStation werd gelanceerd in Japan.

→ Update: de PlayStation Classic is nu voor slechts 39 euro te koop bij Bol.com

PlayStation Classic

De Sony PlayStation Classic is 45 procent kleiner dan de PlayStation en heeft het uiterlijk van het origineel door dezelfde controllers en een vergelijkbare verpakking te gebruiken. Het totale pakket bestaat uit de console, twee controllers voor lokale multiplayer met een aantal titels en een HDMI-kabel om verbinding te maken met je televisie.

Er staan in totaal 20 games geïnstalleerd op de PlayStation Classic, waaronder Final Fantasy VII, Tekken 3, Wild Arms, Jumping Flash en R4 Ridge Racer Type 4. De overige klassieke titels zullen in de komende maanden bekend worden gemaakt. Op 3 december is de PlayStation Classic te verkrijgen voor € 99,99. Het is in Nederland inmiddels mogelijk om een pre-order te plaatsen bij Bol.com, MediaMarkt, Coolblue, Wehkamp en NedGame.

Sony volgt met de PlayStation Classic het voorbeeld van Nintendo, dat in de afgelopen jaren de Classic Mini: NES en SNES uitbracht. Het is vermoedelijk verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn, want deze miniconsoles waren zo populair dat ze maandenlang waren uitverkocht.

1 Reactie

  1. Mediamarkt kan je toevoegen.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*