PlayStation 4 Pro uit voorraad leverbaar bij MediaMarkt voor 299 euro

Gaming

Zit je ook thuis vanwege de uitbraak van het coronavirus? Misschien kan deze PlayStation 4 Pro deal bij de MediaMarkt een handje helpen in de strijd tegen verveling. De krachtigste console van Sony is namelijk voor €299,99 te bestellen en elders wordt het systeem voor €348,99 aangeboden. Bovendien is het systeem bij veel winkels uitverkocht, echter kan de MediaMarkt de PS4 Pro op moment van schrijven nog uit voorraad leveren.

Sony bracht de PlayStation 4 Pro op 10 november 2016 uit in Nederland. Het is een verbeterde versie van de PlayStation 4 met verbeterde hardware om 4K-rendering en verbeterde PlayStation VR-prestaties mogelijk te maken, inclusief een krachtige GPU met 4,2 teraflops aan rekenkracht en een hogere kloksnelheid van de CPU. Net als bij PS4 Slim, biedt dit model ook ondersteuning voor USB 3.1, Bluetooth 4.0 en 5.0 GHz wifi. De PS4 Pro bevat 1 GB DDR3-geheugen dat wordt gebruikt om niet-gametoepassingen die op de achtergrond worden uitgevoerd uit te wisselen, waardoor games een extra 512 MB van het GDDR5-geheugen van de console kunnen gebruiken. Hoewel in staat om 4K-video te streamen, ondersteunt de PS4 Pro in tegenstelling tot de Xbox One S en X geen Ultra HD Blu-ray.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren