.

PlayStation 4 Pro komt deze week met GTA V, COD: Infinite Warfare en 90 dagen Plus

Gaming

De PlayStation 4 Pro is op dit moment de krachtigste console op de markt, echter is het eveneens de duurste optie en zijn er nog relatief weinig interessante bundels verschenen om de hoge prijs te verzachten. De MediaMarkt brengt daar deze week verandering in, want de PS4 Pro met Call of Duty: Infinite Warfare, Grand Theft Auto V en drie maanden PlayStation Plus wordt voor slechts 388 euro aangeboden. Daarnaast krijg je dankzij het PlayStation Plus-abonnement ook nog gratis toegang tot de games Until Dawn en Games of Thrones.

PlayStation 4 Pro

Het lijkt om een landelijke actie te betreffen, want we zien dat de PlayStation 4 Pro bij meer webwinkels wordt aangeboden inclusief GTA V en 3 maanden PlaySTation 4 Plus, echter is MediaMarkt de enige die Infinite Warfare ook toevoegt aan het pakket. Zou je deze games en het abonnement los aanschaffen, dan kom je uit op een bedrag van 80 euro, waardoor de PS4 Pro nog slechts een fractie duurder is dan de reguliere PS4 Slim.

Update: nu ook beschikbaar bij Intertoys en Bart Smit voor dezelfde prijs.

Bekijk hier de PlayStation 4 Pro-bundel

De PS4 Pro is een snellere uitvoering van de huidige PlayStation 4, die naast de Pro als een instapmodel blijft bestaan. De belangrijkste verbetering is de nieuwe gpu die ruim 2x zo snel is als die van de PS4, terwijl de Pro-versie eveneens games in 4k-resolutie kan weergeven met ondersteuning voor HDR-weergave.

Ontwikkelaars kunnen zelf beslissen hoe ze gebruik maken van de extra rekenkracht. Desondanks lijkt Sony zich nadrukkelijk te richten op de consument met een 4k-televisie die eventueel ook hdr kan weergeven. Deze resolutie van 3840 x 2160 pixels resulteert in een hogere pixeldichtheid, waardoor games er scherper uit komen te zien. Echter zorgt de 4k-resolutie er eveneens voor dat de grafische processor veel meer rekenwerk moet verrichten en dat is exact waar de kracht van de PlayStation 4 Pro ligt.

Lees hier alles over de PlayStation 4 Pro

Gebruikers van 1080p-televisies profiteren ook van de hogere resoluties, omdat de games in deze gevallen met super sampling kunnen worden weergegeven, wat een scherper beeld oplevert met dezelfde resolutie. Je profiteert dus zowel met een 4K- of 1080p-televisie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren