.

PlayStation 4 of PS4 Pro kopen? Nu met gratis game en controller

Gaming

Sony heeft vandaag een nieuwe actie gelanceerd voor iedereen die van plan is om deze maand een PlayStation 4 Slim of PlayStation 4 Pro te kopen. Consumenten die in de periode van 16 tot en met 30 april de PS4 Slim aanschaffen ontvangen een gratis tweede controller en een game naar keuze. Je hebt de keuze uit Uncharted: Nathan Drake Collection, Until Dawn, Driveclub of Ratchet en Clank.

PlayStation 4 en PS4 Pro

Daarnaast ontvang je Horizon Zero Dawn cadeau wanneer je een bestelling plaatst voor de PlayStation 4 Pro, waardoor je effectief nog slechts 328 euro neertelt voor de console die bijna twee keer zo snel is als de reguliere versie. Het betreft een landelijke actie, waardoor je terecht kan bij alle Nederlandse aanbieders.

De grafische processor van de PS4 Pro is ruim 2x zo snel dan die van de PlayStation 4. Ontwikkelaars kunnen zelf beslissen hoe ze gebruik maken van de extra rekenkracht. Desondanks lijkt Sony zich nadrukkelijk te richten op de consument met een 4k-televisie die eventueel ook hdr kan weergeven. Deze resolutie van 3840 x 2160 pixels resulteert in een hogere pixeldichtheid, waardoor games er scherper uit komen te zien. Echter zorgt de 4k-resolutie er eveneens voor dat de grafische processor veel meer rekenwerk moet doen en dat is exact waar de kracht van de PlayStation 4 Pro ligt.

De PlayStation 4 Slim met extra controller en gratis game is verkrijgbaar vanaf 288 euro, terwijl de PlayStation 4 Pro met Horizon Zero Dawn vanaf 388 euro wordt aangeboden. Beide consoles worden aangeboden door Bol.com, Wehkamp, NedGame, Intertoys, Bart Smit, Coolblue.nl en Media Markt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren