.

PlayStation 4 of PS4 Pro als kerstcadeau? De beste aanbiedingen op een rij

Gaming

Het is bijna kerst en net als in voorgaande jaren behoren de PlayStation 4-consoles tot de populairste cadeaus. Het goede nieuws is dat deze periode gepaard gaat met messcherpe aanbiedingen, want de PlayStation 4 is momenteel voor slechts 199 euro te koop, terwijl de PS4 Pro voor 299 wordt aangeboden. Het betreft overigens de nieuwe en veel stillere PS4 Pro (CUH-7216B).

De voorraad is beperkt en het is daarom verstandig om er snel bij te zijn, want op=op! Je hebt de keuze uit de PS4 Slim met 500GB opslagruimte (€199), de PS4 Slim met 1TB opslag en Spider-Man (€249), PlayStation Pro 4 met 1TB (€299) en de PS4 Pro-bundel met Red Dead Redemption 2 (€338). Het gaat om een landelijke deal en de consoles voor deze prijs kopen bij Bol.com, NedGameWehkamp (€7,50 korting met code DF37WAHR) en MediaMarkt.

Update: Game Mania heeft inmiddels zijn eigen aanbiedingen online gezet. De kale PS4 Pro is beschikbaar voor €289 of €333 met Spider-Man, Battlefield V of Call of Duty: Black Ops IIII. De reguliere PS4 is voor €189 te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren