Sony geeft hoge kortingen op PlayStation 4 en PS4 Pro

Gaming

Sony is in Nederland van start gegaan met een nieuw kortingsevenement. Gedurende het evenement kunnen PlayStation 4-gebruikers profiteren van uitstekende aanbiedingen op games, consoles, accessoires en PlayStation Plus-abonnementen. De reguliere PlayStation 4 kost momenteel slechts €199,- en ook is er een PlayStation 4 Pro voor €299.

PlayStation 4

De PlayStation 4 Slim Days of Play Limited Edition is verkrijgbaar voor 299 euro en wordt geleverd met een 1TB harde schijf en een bijpassende controller. De console is beschikbaar bij Bol.comGame Mania en Nedgame. Verder zijn de officiële DualShock 4 controllers te koop voor €39,99. Een andere interessante deal is de PlayStation VR-bundel (V2) met PS Camera voor 199 euro.

→ Alle aanbiedingen zijn nu beschikbaar bij Bol.comMediaMarkt, NedGame, Game ManiaCoolblue en Wehkamp.

Het PlayStation Plus-abonnement voor 365 dagen is beschikbaar voor €41,99.

Bovendien biedt de PlayStation Store vanaf 7 juni promoties aan voor populaire games en abonnementen. Gamers kunnen onder andere uitkijken naar aanbiedingen voor PlayStation Plus- en Now-abonnementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren