Outriders komt mogelijk op release naar Xbox Game Pass

Gaming

Microsoft lijkt te teasen dat de Outriders, de aankomende titel van Square Enix, vanaf de release beschikbaar zal zijn via Xbox Game Pass. Op Twitter heeft Xbox een bericht gepubliceerd waarin het stelt dat het een nieuwe game aan Game Pass zal toevoegen en verwijst naar een ‘mysterieus signaal’ en een ‘anomalie’.

Outriders

Dat komt sterk overeen met Outriders, waarbij spelers een mysterieus signaal nastreven en een planetaire anomalie onderzoeken. Outriders werd op de E3 van 2019 aangekondigd en is een coöp-shooter voor maximaal drie spelers. De game van de Bulletstorm-ontwikkelaar verschijnt op 1 april voor consoles, pc en Stadia.

Lees ook → Zo krijg je 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate voor slechts 99 euro

Xbox-topman Phil Spencer zei vorig jaar dat Microsoft zich zou focussen op het brengen van meer games van derden naar Game Pass. Momenteel komen alle Xbox Games Studios-games op de releasedatum naar de dienst, maar games van derden verschijnen doorgaans later, afgezien van een paar uitzonderingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*