Open Battlefield 1 bèta van start gegaan op Xbox One, PS4 en pc

Gaming

Battlefield Insiders mochten gisteren al aan de slag gaan met de Battlefield 1 bèta, maar vandaag is ook de open bèta van start gegaan voor iedereen met een PlayStation 4, Xbox One en pc. Om deel te nemen aan de huidige bèta hoef je niet in het bezit te zijn van een downloadcode of een Insiders-account.

Battlefield 1 bèta

De bèta is van start gegaan op alle platformen waarvoor de game wordt uitgebracht. Volg de onderstaande stappen om de bèta te downloaden en te spelen.

  • Xbox One – Op de Xbox One moet je om de Battlefield 1 bèta te kunnen spelen in het bezit zijn van een Xbox Live-abonnement. Mocht dit het geval zijn, dan kun je de bèta vinden door de Xbox Store te openen en te zoeken naar “Battlefield 1”.
  • PlayStation 4 – Op de console van Sony is het wel mogelijk om zonder PlayStation Plus-abonnement te spelen. Zoek in de PlayStation Store naar “Battlefield 1” en download de bèta.
  • PC – De Battlefield 1 bèta voor de pc kan alleen worden gedownload via EA’s eigen Origin-app, die hier kan worden gedownload. Om de bèta te downloaden open je deze link.

De Battlefield 1 bèta vindt plaats in de Sinai Desert-map, die gevechten met paarden bevat, dodelijke gepantserde treinen, vliegtuigen en meer. Er zijn twee modi beschikbaar: Conquest en Rush en er is ondersteuning aanwezig voor 64 spelers. Onduidelijk is op het moment nog wat de systeemeisen zijn voor de pc en of er op een later moment nog andere modi en maps worden toegevoegd.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Speel je op de pc dan kun je bij Cdkeys.com eveneens de digitale versie voor Origin aanschaffen voor slechts 38,95 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*