‘Onthulling PlayStation 5 (PS5) vindt over aantal weken plaats’

Gaming

We hoeven naar verluidt niet veel langer te wachten op de onthulling van de PlayStation 5. Volgens de gerespecteerde journalist Jason Schreier, voormalig nieuwsredacteur bij Kotaku en binnenkort werkzaam voor Bloomberg, zal Sony over een aantal weken de console gaan presenteren.

Onthulling PS5

Microsoft maakte eerder deze week bekend dat het persevenement van Xbox Series X op 7 mei plaatsvindt, waar we enkele nieuwe games krijgen te zien. Een Twitter-gebruiker vroeg aan Schreier hoe het zit met de plannen van Sony. Dit is wat hij had te zeggen over de PS5-onthulling:

Sony heeft tot op heden nog geen evenement aangekondigd, maar Schreier staat bekend als een doorgaans goed geïnformeerde bron. We achten de kans groot dat het zal gaan om een online presentatie vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Daarnaast ligt het voor de hand dat Sony snel zal antwoorden op Microsoft, zo gaf het Japanse bedrijf de eerste beelden van de DualSense-controller vrij, kort nadat er nieuwe informatie over Xbox Series X werd gepubliceerd. Het is nog onduidelijk wat Sony gaat presenteren, maar we verwachten dat het zal gaan om het ontwerp, prijs, functies, besturingssysteem, releasedatum en games.

De PS5 verschijnt in het najaar van 2020. Wil je er zeker van zijn dat je de PlayStation 5 op de dag van release ontvangt? Schrijf je dan nu in voor onze notificatiedienst, waarbij je automatisch een e-mail ontvangt wanneer het in Nederland mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen. We nemen daarbij alleen winkels mee die daadwerkelijk weten hoeveel exemplaren ze zullen ontvangen, zodat je niet achter het net vist.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren