.

Nu ook ring beschikbaar voor Pokémon Go Plus

Gaming

Pokémon Go heeft een ring als nieuwe officieel accessoire gekregen. De ring is ontworpen als een andere manier om het Pokémon Go Plus-apparaat te dragen en is sinds 15 juli beschikbaar in Japan.

Ring voor Pokémon Go Plus

De ring maakt het mogelijk om Pokémon Go vanuit de palm van je hand te bedienen, in plaats van met je pols. Er zijn ook een aantal nieuwe stickers beschikbaar in de stijl van Great, Ultra en Master Balls. De ring en de nieuwe stickers zijn hieronder te zien.

De ring, die zonder Pokémon Go Plus-apparaat komt, kost slechts 400 Japanse yen (€3,10). Het is nog onbekend of de ring ook zal worden uitgebracht in het westen. De Pokémon Go Plus is wel in Nederland beschikbaar, hoewel het product door de enorme populariteit van de game vele maanden na de lancering nog altijd was uitverkocht. De Plus is inmiddels uit voorraad leverbaar bij Intertoys, Bartsmit, Coolblue en Bol.com

Gamers kunnen de Pokémon Go Plus om hun pols dragen en worden gewaarschuwd voor nabijgelegen PokéStops en ook is het mogelijk om Pokémon te vangen zonder je smartphone te moeten pakken. De functionaliteit is echter beperkt in vergelijking met het volwaardige spel: je kan bijvoorbeeld geen Pokémon vangen die je nog niet eerder hebt verkregen.

Pokémon Go in Nederland

Ontwikkelaar Niantic kondigde vorige ook aan dat er in Nederland een Pokémon Go-evenement zal plaatsvinden. De tour door Europa begint op 5 augustus in Kopenhagen en eindigt op 16 september. Tijdens de evenementen wordt gamers de mogelijkheid geboden om regionale Pokémon te vangen, die nog niet eerder in Europa zijn verschenen. Om een Tauros, Corsola of Kangashkan te vangen hoef je daarom niet langer af te reizen naar tropische regio’s, want op 12 september komen ze naar het Stadshart in Amstelveen. Verder zijn er Raid Battles met speciale Bosses te vinden op deze evenementen, waarbij het vermoedelijk om zeldzame Pokémon.

Op dit moment is er al een in-game-evenement gaande vanwege de viering van het 1-jarige bestaan van Pokémon Go. Tijdens dit evenement krijgen spelers de kans om een speciale Pikachu te vangen die de iconische pet van Ash draagt. Het evenement loopt nog tot en met 24 juli.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren