.

Nintendo Switch-trailer toont FIFA 18

Gaming

Nintendo heft een nieuwe trailer voor de Nintendo Switch vrijgegeven. In de 30 seconden durende video toont Nintendo de eigenschappen van de hybride console en krijgen we een idee hoe de Switch-versie van FIFA 18 eruit zal komen te zien.

Nintendo Switch

Eerste beelden van FIFA

De video laat zien hoe twee mensen FIFA spelen op de Nintendo Switch in handheld-modus, op een koffietafel. Het is de eerste keer dat we de game van EA in actie zien op de Switch, hoewel het niet geheel duidelijk is of de gameplaybeelden van FIFA 18 zijn of van een geheel andere FIFA-game.

De coo van Electronic Arts, Peter Moore, bevestigde onlangs dat EA een aangepast versie van FIFA gaat maken voor de Switch, die waarschijnlijk als FIFA 18 op de markt wordt gebracht. Er gaan sindsdien geruchten dat de Switch-versie gebaseerd is op FIFA 18 voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Op de vraag op welke versie FIFA voor de Switch is gebaseerd, zei Moore het volgende: “Wat je gaat krijgen is een custom versie voor de Nintendo Switch van het FIFA-ontwikkelingsteam uit Vancouver”.

EA’s ceo Andrew Wilson zei recentelijk dat FIFA 18 bouwt op het fundament dat men vorig jaar heeft gecreëerd met de verhaalmodus, waardoor men spelers terugbrengt naar tweede seizoen van The Journey, met nieuwe personages en nieuwe verhaallijnen. In FIFA 17 werd de jonge voetballer Alex Hunter gevolgd; de verhaalmodus bevatte fictieve personages, cutscenes en optredens van echte spelers en managers. Mocht de versie voor de Switch gebaseerd zijn op de Xbox 360- en PlayStation 3-versie, dan is het nog maar de vraag of de game The Journey bevat, want door de verouderde hardware was de modus afgelopen jaar voor beide systemen niet beschikbaar.

De verwachting is dat FIFA 18, net als in voorgaande jaren, opnieuw in september op de markt wordt gebracht. Nintendo Switch-gebruikers zullen dus nog even moeten wachten op de eerste voetbalgame, want de console wordt op 3 maart al in Nederland gelanceerd voor 329 euro. Inmiddels zijn alle pre-orders uitverkocht, echter kun je bij NedGame nog een bestelling plaatsen voor de tweede levering, die eind maart wordt verwacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren