.

Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch kopen? Alle versies op een rij

Gaming

Fans van Nintendo hebben er even op moeten wachten, maar Super Smash Bros. Ultimate wordt vrijdag, 7 december eindelijk exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het is de eerste Smash Bros-titel voor de Switch en Nintendo heeft de game volgestopt met welbekende personages, 74 om precies te zijn. In dit artikel zetten we voor jou alle verschillende versies en bundels op een rij.

Super Smash Bros. Ultimate

De Super Smash Bros. Ultimate Standard Edition bevat alleen de game is in Nederland te verkrijgen voor 55 euro bij de MediaMarkt. Bij Bol.com, Coolblue, Wehkamp en NedGame wordt de game aangeboden voor 59,99 euro. Er is door Nintendo ook een speciale bundel aangekondigd: de Super Smash Bros. Ultimate Limited Edition. Deze versie bevat natuurlijk de gamecard met het spel en een GameCube-controller. Daarnaast levert Nintendo een usb-adapter mee, waarmee spelers maximaal vier GameCube-controllers kunnen aansluiten en het tegen vrienden kunnen opnemen. Helaas is dit pakket bij WehkampBol.com en MediaMarkt inmiddels volledig uitverkocht.

Ben je nog niet in het bezit van de Nintendo Switch en heb je gewacht op de release van Super Smash Bros. Ultimate, dan is er ook een speciale editie beschikbaar met een gedecoreerd Switch-dock waarop verschillende vechters zijn te zien en Joy-Cons met het klassieke logo van Smash Bros. Deze bundel is voor 379 euro beschikbaar bij Bol.comMediaMarktCoolblue en NedGame.

Geef je weinig om het ontwerp, dan kun je ook kiezen voor de Super Mario Kart 8 Deluxe-bundel, die bij de Game Mania voor 319 euro wordt aangeboden. Dat betekent dat je voor 374 euro in het bezit bent van Super Smash Bros. Ultimate en Mario Kart 8 Deluxe voor de prijs van een losse bundel.

→ Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe bij Game Mania voor slechts 319 euro.

Wees er overigens snel, want het kerstinkopenseizoen is begonnen en we zien dat de console op meerdere plekken al is uitverkocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren