.

Nintendo Switch krijgt compacte oplaadstandaard

Gaming

Nintendo heeft vandaag een nieuw accessoire voor de Nintendo Switch aangekondigd, waarmee de speler langer in tabletop-modus kan spelen. De verstelbare standaard maakt het namelijk mogelijk om te spelen en te laden op hetzelfde moment.

Oplaadstandaard Nintendo Switch

De Adjustable Charging Stand voor de Nintendo Switch wordt op 13 juli uitgebracht. In de Verenigde Staten heeft het product een adviesprijs gekregen van 20 dollar en dat zal in Europa resulteren in prijs van rond de 20 tot 25 euro. Op dit moment is het lastig om de Switch op te laden wanneer je in tabletop-modus speelt, omdat de usb-c-aansluiting aan de onderzijde van de Switch is te vinden.

Nintendo lost dat probleem op met deze verstelbare standaard, waar de usb-c-poort aan de zijkant is geplaatst. Volgens het Japanse bedrijf moet dit resulteren in langere speelsessies. Het betreft om duidelijk te zijn geen vervanger van het meegeleverde dock van de Switch. De oplaadstandaard kan niet worden gebruikt om op een televisie te spelen.

Nog niet in het bezit van een Nintendo Switch? De console is momenteel bij Amazon te koop voor 292 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren