.

Nintendo Switch Online krijgt op 12 december drie nieuwe NES-games

Gaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat het deze maand drie nieuwe NES-games beschikbaar gaat maken voor Nintendo Switch Online-abonnees. Vanaf 12 december kunnen spelers aan de slag met Ninja Gaiden, Wario’s Wood en The Aventures of Lolo.

Nintendo Switch Online

Ninja Gaiden van Koei Tecmo daagt iedere speler uit met het legendarische personage Ryu Hayabusa, die naar Amerika reist om wraak te nemen op de dood van zijn vader. Vecht je een weg door 14 stages en gedurende dit avontuur krijg je te maken met straattuig, kwaadaardige ninja’s en barbaarse bazen die je kan verslaan met het dodelijke Dragon Sword, ninja skills en magie.

→ Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe bij Game Mania voor slechts 319 euro.

De tweede game is de puzzelgame Wario’s Woods, de laatste game die uitkwam voordat de NES met pension ging. Bedien Toad terwijl hij langs de onderkant van het scherm klautert en monsters en bommen oppikt en deze verticaal, horizontaal en diagonaal te plaatsen om vijanden te wissen. Het is een overduidelijke variant op Tetris en dat game biedt verschillende modi, zoals Basic, Lesson en Time Race. Fans van games zoals Dr. Mario zullen zich zeker vermaken met Wario’s Woods.

The Adventures of Lolo is de tweede puzzelgame die in december aan de lijst met NES-games wordt toegevoegd. Nadat de liefde van zijn leven, Lala, wordt gekidnapt door de duivelse King Egger en wordt meegenomen naar zijn spookkasteel gaat onze held, Lolo, op pad om haar te redden. Het is een gevaarlijke reis, want het fort van Great Devil wordt bewaakt door een enorm leger. Maar Lolo heeft gelukkig een paar trucs in petto. De lastige puzzels met unieke vijanden hebben van Adventures of Lolo een echte klassieker gemaakt.

Nintendo Switch Online kost €3,99 per maand, 3 maanden voor €7,99 en €19,99 voor een heel jaar. Verder is er ook nog een gezinslidmaatschap voor €34,99 per jaar, waarmee maximaal acht Nintendo-accounts gebruik kunnen maken van de dienst onder één abonnement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren