.

Nintendo Switch nu voor slechts 274 euro

Aanbiedingen Gaming

Op zoek naar de Nintendo Switch? De console is vandaag in de aanbieding bij Amazon.fr voor slechts 274 euro en dat is een flinke korting ten opzichte van 329 euro die in Nederland wordt gehanteerd. Amazon levert de console in Nederland, echter kun je op de Franse website alleen met een creditcard betalen. De console wordt verzonden en verkocht door Amazon, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de eventuele afhandeling van garantie.

De Nintendo Switch is tot op heden een groot succes gebleken en het is een van de redenen waarom de console vrijwel nooit voor een lagere prijs wordt aangeboden. De console is op drie verschillende manieren te gebruiken. Je kan je games spelen op de grote televisie met het meegeleverde docking station, onderweg met de controllers aan weerszijde van het 6,2-inch scherm (1280 x 720 pixels) of met je vrienden door de Joy-Cons los te koppelen. Beschik je over meer dan 2 controllers, dan speel je met maximaal 4 spelers op 1 Nintendo Switch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren