Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition nu beschikbaar voor pre-order

Gaming

Spelers in heel Europa kunnen vanaf 26 maart in stijl op jacht gaan, want dan verschijnen de Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition en Nintendo Switch-Pro-controller Monster Hunter Rise Edition, tegelijk met de release van Monster Hunter Rise voor de Nintendo Switch, het nieuwste deel in Capcoms hooggeprezen action-RPG-serie. De console is nu beschikbaar voor pre-order bij Bol.com voor €399,99.

Monster Hunter Rise

De Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition heeft een dock met een afbeelding van Magnamalo, het vlaggenschipmonster van de game, terwijl de console zelf en de Joy-Con-controllers ook zijn versierd met afbeeldingen in Monster Hunter Rise-thema. Het systeem wordt geleverd inclusief een downloadcode voor Monster Hunter Rise plus de Deluxe Kit DLC en bonuscontent. De Nintendo Switch-Pro-controller Monster Hunter Rise Edition wordt apart verkocht en is ook voorzien van een fraai Magnamalo-design.

Een gratis demo van Monster Hunter Rise is verkrijgbaar tot 31 januari. Daarin kunnen spelers vier verschillende quests proberen, de nieuwe Wirebug- en Wyvern Riding-mogelijkheden gebruiken en oefenen met de 14 verschillende wapentypes van Monster Hunter Rise. Twee van deze quests kunnen ook samenwerkend met andere spelers gespeeld worden, zowel lokaal als online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*