.

Alleen vandaag: Nintendo Switch met The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Aanbiedingen Gaming

Ben je van plan om de Nintendo Switch aan iemand cadeau te doen voor kerst of wil je hem voor je eigen plezier in huis halen, dan heeft Amazon.de vandaag een interessante aanbieding voor je. De Nintendo Switch is namelijk aantrekkelijk geprijsd, want voor 339 euro ontvang je niet alleen Nintendo Switch in grijs, maar ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild. In Nederland wordt Breath of the Wild los aangeboden voor 58 euro, terwijl de Switch voor 329 euro te koop is.

Nintendo Switch voor kerst

Verder is de console in neon en met Splatoon 2 te verkrijgen voor 329 en kost dezelfde kleuroptie met 1-2-Switch 319 euro. Vanwege de populariteit van de hybride console wordt de Switch vrijwel nooit voor een lagere prijs aangeboden en dit is dan ook een van de betere deals die we in de afgelopen maanden hebben gezien. Je kan bovendien ook nog profiteren van 5 euro korting met de kortingscode IDEAL. Je kan bij Amazon.de met iDEAL, creditcard of per incasso. De Switch wordt later deze week geleverd.

Update: nu bij de Kijkshop alleen de Nintendo Switch in grijs voor 291 euro. Gebruik de kortingscodes HAPPY en TJHE7D04XK

Eerder deze maand werd The Legend of Zelda: Breath of the Wild officieel uitgeroepen tot game van het jaar 2017. De game won deze hoofdprijs tijdens de Game Awards, een van de belangrijkste evenement voor ontwikkelaars. In Breath of the Wild verkennen spelers een enorme open wereld en tijdens avontuur wordt je geconfronteerd met puzzels en monsters die je tactisch moet verslaan. Nintendo bracht The Legend of Zelda: Breath of the Wild op dezelfde dag uit als de Nintendo Switch. Uit verkoopcijfers is gebleken dat vrijwel alle Switch-bezitters in bezit is van de Zelda-game.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren