.

Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe tijdelijk slechts 319 euro

Gaming

De Nintendo Switch-bundel met Mario Kart 8 Deluxe is vanaf vandaag beschikbaar en dat zorgt direct voor de laagste prijs van de console in Nederland. Bij de Game Mania is de Nintendo Switch met game namelijk voor slechts 319 euro, terwijl je daarvoor bij de concurrentie alleen de console koopt en Mario Kart 8 Deluxe wordt los aangeboden voor meer dan 50 euro. Wees er snel bij, want vanwege sinterklaas en kerst zal deze aanbieding snel uitverkocht raken. Vandaag bestellen, is morgen in huis.

Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe bij Game Mania voor slechts 319 euro

Update: nu ook bij Bol.com voor dezelfde prijs.

Nintendo Switch aanbieding voor kerst

Nintendo levert deze Switch-bundel met neonblauwe en neonrode Joy-Cons en je ontvang een code om de volledige versie van Mario Kart 8 Deluxe te downloaden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je de cartridge van de game verliest. Verder bestaat het pakket uit een dockingstation waarmee je de Nintendo Switch kan aansluiten op de televisie, een Joy-Con Grip om de twee Joy-Cons samen te voegen tot een traditionele controller, twee bandjes voor je Joy-Cons, een voeding en een HDMI-kabel.

Mario Kart 8 Deluxe is in onze ogen een van de beste games voor de Nintendo Switch. In deze racegame nemen beroemde personages uit de Super Mario-serie, zoals Mario, Luigi, Peach en Bowser, samen met personages uit andere populaire Nintendo-series, zoals Link uit The Legend of Zelda, de Inklings uit de Splatoon-serie, en Isabelle uit de Animal Crossing-serie, deel aan races binnen en buiten de grenzen van het Paddenstoelenrijk. Spelers kunnen gedurende de race speciale items verzamelen om hun tegenstanders te hinderen of zichzelf een boost te geven, denk bijvoorbeeld aan het beruchte blauwe Spiny-schild dat automatisch de speler in de eerste positie opzoekt en aanvalt. Het blijft daardoor spannend tot de laatste bocht en dat zorgt voor ongekend veel plezier bij jong en oud.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren