Nintendo Switch Lite en Zacian & Zamazenta Edition nu beschikbaar voor slechts 189 euro

Gaming

De Nintendo Switch Lite werd vorig jaar uitgebracht in Nederland voor 229 euro. De console is een kleinere en goedkopere versie van de originele Switch-console en kan in tegenstelling tot dit model niet worden aangesloten op een televisie. Bij Amazon is de console nu in de aanbieding voor de laagste prijs tot nu toe.

Alleen vandaag is de Switch Lite in de aanbieding bij Amazon voor slechts 189 euro. Je hebt de keuze uit de Switch Lite in grijs of de Zacian & Zamazenta Edition. De Switch Lite wordt gratis thuisbezorgd. Elders in Nederland wordt de Switch Lite voor 218 euro aangeboden. Afrekenen is mogelijk met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving.

Het systeem heeft een 5,5-inch lcd-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels en ook is de behuizing met zijn 275 gram wat lichter. De Joy-Con zijn niet verwijderbaar en verder ontbreken functies als HD Rumble, infraroodcamera’s en de sensor om de schermhelderheid automatisch aan te passen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren