Nintendo Switch in de aanbieding: console in neon of grijs voor 266 euro

Aanbiedingen Gaming

Ben je op zoek naar een mooie Nintendo Switch aanbieding voor het perfecte kerstcadeau? Kijk dan niet verder, want bij Game Mania is de populairste console van dit moment nog niet goedkoper geweest. De officiële Mario Kart 8 Deluxe-bundel is namelijk voor slechts 319 euro te koop. Het betreft de Nintendo met Joy-Cons in neon en een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe.

Update: Op Amazon.fr is de Nintendo Switch  in de aanbieding voor slechts 266 euro. Vergeet niet om de coupon aan te vinken! Het is op de Franse site alleen mogelijk om met creditcard te betalen. De console wordt voor dit bedrag thuisbezorgd en je krijgt twee jaar garantie. De korting wordt pas bij het selecteren van de betaalmethode verrekend.

Bij de concurrentie wordt de kale Nintendo Switch voor dezelfde prijs aangeboden, terwijl Mario Kart 8 Deluxe los kan worden aangeschaft voor 55 euro. Dat betekent dat je effectief slechts 264 euro betaald en dat is de laagste prijs die we tot op heden hebben gemeten. De laagste prijs tijdens Black Friday was 289 euro.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*