Nintendo Switch Direct 20 februari: meer informatie over Animal Crossing: New Horizons

Gaming

Kijk op donderdag 20 februari om 15:00 uur naar een gelivestreamde Nintendo Direct over Animal Crossing: New Horizons, waarin uitgebreid wordt ingegaan op het Eilandleven-pakket van Nook Inc.

Animal Crossing: New Horizons is de vijfde game in de franchise en zal op 20 maart exclusief voor de Nintendo Switch verschijnen. In New Horizons besturen spelers een aanpasbare avatar die is verhuisd naar een onbewoond eiland na de aankoop van een vakantiepakket van de zakenman Tom Nook. Spelers kunnen in de game het eiland op hun eigen manier ontwikkelen.

Verschillende nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om nieuwe gereedschappen en meubels te maken, verschenen eerder in de gratis te spelen mobiele game Animal Crossing: Pocket Camp. Daarnaast is er een optie om de huidskleur van je personage te wijzigen, een functie die sinds de Happy Home Designer beschikbaar is.

Nintendo heeft ook een nieuwe limited edition Nintendo Switch-console met Animal Crossing-thema onthuld. Nintendo Switch Animal Crossing Editie wordt in beperkte oplage uitgebracht en is in Nederland inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com (€379)Wehkamp (€379) en MediaMarkt (€379). Wees er snel bij, want gezien de populariteit van Animal Crossing is de kans groot dat de console niet lang te koop zal zijn. Het pakket komt met een downloadcode voor Animal Crossing: New Horizons.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren