Nintendo Switch uitverkocht vanwege coronavirus? Op deze plekken weer voorraad

Gaming

Veel mensen zitten thuis vanwege de uitbraak van het coronavirus en moeten daardoor verplicht thuiswerken. Dat zien we ook terug in de verkoop van verschillende producten zoals monitoren, toetsenborden, vrieskisten voor de hamsteraars en ook de Nintendo Switch blijkt uitermate populair te zijn. Op dit moment is de console bij Amazon Nederland en Bol.com direct leverbaar voor 329 euro in de kleuren grijs en neon. Er zijn vermoedelijk slechts een aantal exemplaren beschikbaar en het is daarom verstandig om niet te lang te wachten. Daarnaast is de Switch Lite in de aanbieding voor slechts €194,99 (elders vanaf €219). Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Ons advies is momenteel om een bestelling te plaatsen wanneer dat mogelijk is. Deze situatie zal nog weken aanhouden en sommige winkels verwachten pas eind april een nieuwe levering. Annuleren is eenvoudig mogelijk bij alle aanbieders die wij meenemen in het overzicht.

Update 31-3 (12:20) → Weer te bestellen bij Amazon Nederland in grijs en neon (blauw/rood). Staar je niet blind op de uiterlijke verzenddatum, want we zien aan onze cijfers dat er dagelijks nog een groot aantal Switch-consoles door Amazon worden uitgeleverd.

Update 28-3 (15:51) → Op dit moment is de console bij Bol.com direct leverbaar voor 329 euro in de kleuren grijs en neon. Er zijn vermoedelijk slechts een aantal exemplaren beschikbaar en het is daarom verstandig om niet te lang te wachten. Bij Intertoys en Wehkamp is alleen het grijze model nog beschikbaar.

Overige Switch-deals:

Wees er snel bij, want volgens onze informatie zal het nog meer dan een maand duren voordat de beschikbaarheid weer acceptabel is in Nederland. Hoe sneller je bent, des te eerder je de console ontvangt. De beperkte beschikbaarheid heeft te maken met het feit dat de productie in China een geruime tijd heeft stil gelegen, waardoor nieuwe exemplaren langer op zich zullen laten wachten.

Update 21-3 → Op dit moment is de console bij Bol.com direct leverbaar voor 329 euro in de kleuren grijs en neon. Er zijn vermoedelijk slechts een aantal exemplaren beschikbaar en het is daarom verstandig om niet te lang te wachten. Bij NedGame is alleen het grijze model nog beschikbaar.

Update 20-3 → Weer te bestellen bij Amazon Duitsland in neon en grijs voor €318,99 inclusief verzendkosten.

Nintendo Switch-deals

De Nintendo Switch (2019) met verbeterde accuduur werd eind augustus wereldwijd gelanceerd. Deze revisie heeft een accuduur tussen 4,5 en 9 uur, terwijl dat bij het oude model tussen de 2,5 en 6,5 uur is. De verbeterde accuduur is te danken aan een zuinigere variant van de Tegra X1-soc van NVIDIA. Daarnaast is de nieuwe Switch voorzien van sneller werkgeheugen en een ander scherm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren