Nintendo Switch Animal Crossing New Horizons Limited Edition in de aanbieding voor 348 euro

Gaming

Nintendo heeft de eerder verschenen ‘limited edition’ Nintendo Switch-console met Animal Crossing-thema opnieuw geproduceerd. Nintendo Switch Animal Crossing Editie zou in beperkte oplage worden uitgebracht, maar vanwege de vraag naar de console zijn er toch weer nieuwe exemplaren beschikbaar gemaakt. Deze versie wordt volgens onze informatie op 4 december geleverd. Wees er snel bij, want gezien de populariteit van de Switch en de periode van sinter- en kerstaankopen is de kans groot dat deze versie snel uitverkocht raakt. Het pakket komt met een downloadcode voor Animal Crossing: New Horizons. De console is momenteel te bestellen bij Bol.com, Amazon Nederland, MediaMarkt en NedGame.

Update 14-12 → In de aanbieding bij Amazon Frankrijk voor €348 inclusief verzendkosten naar Nederland of België.

Nintendo Switch-console met Animal Crossing-thema

Animal Crossing Animal Crossing heeft een vakantiethema gekregen en daarom heeft Nintendo de Switch voorzien van tropische kleuren, waarmee het een van de uniekste Switch-modellen is. Andere Switch-modellen die in beperkte oplage werden gemaakt zijn Super Mario Odyssey en Pokémon Let’s Go: Pikachu en Eevee, terwijl er vorig jaar ook een Switch Lite verscheen voor Pokemon Sword en Shield. Het serienummer op een van de afbeeldingen bevestigt dat het dit het nieuwste model betreft met een verbeterde accuduur.

De Joy-Cons van deze nieuwe Switch-variant hebben een mintgroen en blauw kleurenschema. De console heeft daarentegen verschillende Animal Crossing-symbolen die personages, meubels en andere details vertegenwoordigen. Het dock van de console heeft een opvallend ontwerp met Tom Nook op een onbewoond eiland vergezeld door zijn neven, Timmy en Tommy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*