Nintendo Switch deze week in de aanbieding voor 299 euro

Aanbiedingen Gaming

Nog niet in het bezit van een Nintendo Switch? Deze week heeft Amazon.de een mooie aanbieding voor de hybride console. De console kost momenteel namelijk slechts 299 euro en daarmee is de grootste retailer ter wereld maar liefst 40 euro goedkoper dan de bekende Nederlandse aanbieders, zoals Coolblue en Bol.com.

Update: beide kleuren zijn opnieuw beschikbaar voor 299 euro. Daarnaast zijn er ook verschillende games scherp geprijsd.

De Nintendo Switch is inmiddels bijna een jaar oud en vanwege de populariteit heeft het Japanse bedrijf nog weinig redenen gehad om de prijs te verlagen. In Nederland houden de meeste winkelketen dan ook altijd nog vast aan de prijs van 329 euro voor alleen de console. Bij Amazon.de is de Switch te koop voor 299 euro en je hebt de keuze uit de kleuren grijs en neon. Bij Amazon is het mogelijk te betalen per bank, iDEAL of creditcard. De Switch wordt gratis verzonden wanneer je een Prime-abonnement hebt. Een Prime-abonnement kan 30 dagen gratis worden uitgeprobeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*