.

Nintendo Classic Mini: SNES kopen? Nu uit voorraad leverbaar

Gaming

De Nintendo Classic Mini: SNES ligt sinds afgelopen vrijdag in de winkels en net als vorig jaar is de console volledig uitverkocht. Er is echter ook goed nieuws, want Nintendo lijkt zijn zaakjes dit jaar een stuk beter op orde te hebben.

Nintendo Classic Mini: SNES

Op sites als eBay en Marktplaats zien we dat de prijzen vaak slechts enkele tientjes hoger liggen ten opzichte van de winkelprijzen, terwijl de Classic Mini: NES vorig jaar soms voor drie tot vier keer zoveel geld werd aangeboden en verkocht.

Nintendo heeft al laten weten dat het aanzienlijk meer exemplaren van de Classic Mini: SNES gaat produceren. Oorspronkelijk was het idee om de console alleen in 2017 te produceren, maar vanwege de enorme vraag is het bedrijf al terugkomen op deze beslissing. De miniversie van de SNES wordt ook in 2018 geproduceerd en in de zomer van volgend jaar wordt zelfs de Classic Mini: NES opnieuw uitgegeven.

De Nintendo Classic Mini: SNES op dit moment bij de Intertoys op voorraad.

Winkel  Levertijd  Prijs
NedGame Pre-order (03-11) € 99,99
Bol.com Binnenkort € 89,99
Coolblue Binnenkort € 89,99
Intertoys Binnenkort € 89,99
Wehkamp Binnenkort € 89,99
Bart Smit Binnenkort € 89,99
MediaMarkt Binnenkort € 99,99

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren