.

Nintendo Classic Mini: SNES kopen? Pre-order voor 2e levering

Gaming

De Nintendo Classic Mini: NES is een ongekend succes gebleken, echter was de beschikbaarheid van de console het grootste probleem. Inmiddels wordt de console niet langer geproduceerd en introduceerde Nintendo eerder dit jaar de Classic Mini: SNES; een miniversie van de in 1992 uitgebrachte console. Het Japanse bedrijf zegt van zijn fouten te hebben geleerd en er zullen aanzienlijk meer exemplaren worden verscheept.

Nintendo Classic Mini: SNES

Een woordvoerder van Nintendo liet aan Kotaku weten dat het bedrijf significant meer exemplaren van de Classic Mini: SNES gaat produceren in vergelijking met de miniversie van de NES. Om je hand te leggen op de vernieuwde uitgave van de SNES heb je desalniettemin minder tijd, want op dit moment staan er na dit jaar geen nieuwe leveringen op de planning. Dit betekent dat de Classic Mini: SNES vanaf 29 september tot en met eind 2017 door Nintendo wordt geproduceerd.

In april van dit jaar kondigde Nintendo aan dat de Classic Mini: NES niet langer zou worden geproduceerd. Het bedrijf wil dit jaar alle twijfels wegnemen door vooraf aan te kondigen dat de console in beperkte oplage geproduceerd.

Nintendo-topman Reggie Fils-Aimé zei in een interview met Time dat het bedrijf geen onbeperkte middelen heeft wat betreft de productie van deze consoles. Nintendo moet namelijk ook rekening houden met andere (belangrijkere) producten, waaronder de Nintendo DS-familie en de Nintendo Switch, die nog altijd geregeld is uitverkocht.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer de Nintendo Classic Mini: SNES te bestellen is? Schrijf je hieronder of bezoek een van de onderstaande websites.

Update: op dit moment is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de 2e levering.

Winkel  Levertijd  Prijs
Coolblue Pre-order € 89,99
Bart Smit Pre-order € 89,99
Bol.com Pre-order € 89,99
Wehkamp Pre-order € 89,99
Intertoys Pre-order € 89,99
NedGame Pre-order € 99,99
Media Markt Pre-order € 99,99
Coolshop Pre-order € 154,95

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren