Nieuwe trailer voor The Last Of Us: Part II vrijgegeven

Gaming

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor Naughty Dog’s The Last Of Us: Part II. In de video krijgen we  nieuwe gameplaybeelden te zien. De game verschijnt exclusief voor de PlayStation 4, maar wordt later in het najaar ook speelbaar op de PlayStation 5.

The Last Of Us: Part II

De ontwikkeling van de game is inmiddels volledig afgerond en de studio is klaar om de game op 19 juni uit te brengen. In de afgelopen weken zijn er verschillende details over het verhaal uitgelekt, maar deze trailer kun je zonder problemen bekijken en bevat geen spoilers. The Last Of Us: Part II zou oorspronkelijk op 29 mei verschijnen, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus en de logistieke problemen werd de release uitgesteld.

The Last Of Us: Part II wordt geleverd op twee Blu-ray-discs en de game vereist 100GB aan opslagruimte. Er verschijnt daarnaast ook een Collector’s Edition met verschillende goodies, waaronder een beeldje van Ellie. Deze versie is overal uitverkocht, maar nog bij Coolshop.nl te bestellen voor €195.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

1 Reactie

  1. Ik verheug mij ernaar om deze game te spelen. Het ziet er prachtiger uit dan deel 1. Jammer dat de release met twee weken werd uitgesteld. Na het zien van de trailer, kan ik gewoon niet wachten om in de rij te staan.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren