Nieuwe trailer Halo 5: Guardians verschenen

Gaming

Een nieuwe Halo 5: Guardians trailer heeft zijn weg gevonden naar het internet, nadat de video blijkbaar al is getoond in Amerikaanse bioscopen als een advertentie voor het begin van de film. Iemand heeft de Halo 5: Guardians trailer opgenomen met zijn smartphone en de video gepubliceerd op YouTube. Veel nieuws laat de trailer overigens niet zien, echter bevat het wel enkele beelden die we nog niet eerder zijn verschenen. Volgens verschillende leden op de Halo subreddit laat de trailer een gevecht zien tussen Master Chief en Spartan Locke.

Halo 5: Guardians trailer

Veel van de de informatie wat te zien is in deze Halo 5: Guardians trailer is al naar buiten gebracht door 343 Industries, de studio verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de game. In de afgelopen weken doken verschillende medewerkers op bij promotionele evenementen, waarin werd gesproken over het ontwerpproces en de algehele ervaring die Halo 5: Guardians biedt.

[sc:inpost-tekst ]

De nieuwe beelden van Halo 5: Guardians zijn te zien in de onderstaande video, hoewel ze weinig onthullen over het verhaal. We zien een korte in-game cutscene met Master Chief en Spartan Locke. De video toont nog maar eens aan dat de twee hoofdrolspelers veel met elkaar te maken krijgen in Halo 5.

Halo 5: Guardian wordt op 27 oktober exclusief uitgebracht voor de Xbox One van Microsoft.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*