.

Pokémon Go krijgt Legendary Rayquaza en meer Pokémon uit de Hoenn-regio

Gaming

Pokémon Go-spelers kunnen vanaf vandaag weer enkele nieuwe Pokémon in de game verwachten. Ontwikkelaar Niantic kondigde aan dat Legendary Pokémon Rayquaza en verschillende Flying-type Pokémon vanaf 9 februari in Pokémon Go zullen verschijnen. Onder de Pokémon van de derde generatie vinden we Salamance, Meagross, Altaria, Chimecho en Tropius.

Introductie nieuwe Pokémon

Rayquaza is de derde en laatste Legendary uit de Hoenn-regio en zal tot en met 16 maart te vinden zijn in gyms. Dat betekent tegelijkertijd dat spelers nog vijf dagen de tijd hebben om de andere Legendary Pokémon Kyogre aan hun Pokédex toe te voegen. Om de introductie van de nieuwe Pokémon te vieren is er ook een mini-evenement van start gegaan.

Het vierdaagse evenement loopt tot en met 13 februari en zal in het teken staan van alle Pokémon uit de Hoenn-regio, waardoor spelers een unieke kans krijgen om ze eenvoudig aan hun Pokédex toe te voegen. De aankondiging op de officiële website suggereerde ook dat sommige van de nieuwe Pokémon als Raid Bosses zullen verschijnen en dat er enkele veranderingen op komst zijn met betrekking tot de eieren in Pokémon Go.

Gedurende het evenement zijn er ook verschillende gebundelde in-game items afgeprijsd, waaronder Raid Passes, Incubators en Star Pieces, die tot en met 23 februari beschikbaar blijven. Lure Modules gaan ook zes uur mee als ze tijdens dezelfde periode bij een PokéStop worden geactiveerd.

Meer vernieuwingen op komst?

Niantic heeft vermoedelijk ook nog enkele verrassingen voor ons in petto. Tot op heden heeft de ontwikkelaar bij de introductie van nieuwe Pokémon ook ten minste één nieuwe Shiny Pokémon toegevoegd en een Pokémon die alleen in bepaalde regio’s zijn te vinden. In de code van de app zijn enkele verwijzingen gevonden die aantonen dat Chimecho een speciale Pokémon zal zijn die meer Stardust uitdeelt wanneer hij wordt gevangen.

Daarnaast verwachten we dat Niantic ook nog een Valentijnsdag-evenement zal organiseren. Het valt in ieder geval op dat het nieuwe evenement tot en met 13 februari duurt. Welke unieke Pokémon er op Valentijnsdag zal zijn te vangen is nog onbekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren