.

Nieuwe Pokémon Go-update voor iOS en Android bevat nieuwe features

Apps Gaming

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic Labs heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor de iOS- en Android-versie van de game. De update brengt enkele kleine verbeteringen en bugfixes maar moet het doen zonder nieuwe features.

Pokémon Go-update

De belangrijkste verandering die deze update voor Pokémon Go brengt is dat je telefoon niet begint te trillen wanneer er helemaal geen Pokémon in de buurt zijn. Dit probleem werd enkele weken geleden al opgemerkt en Niantic zei op 10 december op de hoogte te zijn van de glitch, en vandaag verhelpt deze update eindelijke de irritante bug. Verder schrijft Niantic dat de update een wijziging doorvoert in de dag- en nachtmodus voor een betere weerspiegeling van de huidige tijd van de dag op de locatie van de Trainer.

Dat is alles wat Niantic officieel heeft aangekondigd, maar zoals gebruikelijk met elke Pokémon Go-update, zijn er ook een aantal wijzigingen doorgevoerd die niet publiekelijk bekend zijn gemaakt, maar wel verstopt zitten in de broncode. Zo werd recentelijk duidelijk dat er Pokémon van de tweede generatie aan de game zouden worden toegevoegd en dat bepaalde monstertjes een thema zouden krijgen vanwege de feestdagen.

De update van vandaag is ook al geanalyseerd en The Silph Road deed een aantal interessante ontdekkingen. In de broncode wordt een verwijzing gevonden naar de Apple Watch, wat suggereert dat er op korte termijn een Pokémon Go-app verschijnt voor de smartwatch van Apple. Deze app werd in september aangekondigd, echter hebben we er sindsdien weinig meer over gehoord, hoewel Niantic vorige week nog bevestigde dat de Apple Watch-app nog steeds in ontwikkeling is.

Er is in de code van de update ook een aanwijzing gevonden dat avatars verder kunnen worden gepersonaliseerd, met de mogelijkheid om handschoenen en sokken te veranderen. Soortgelijke code werd eveneens gespot in de laatste updates en het lijkt er dan ook op dat Niantic plannen heeft om het personaliseren van je eigen avatar sterk onder handen te nemen. Ten slotte werkt de studio aan mannelijke en vrouwelijke Pokémon en een glanzende Pokémon.

De code lijkt geen aanwijzingen te bevatten dat er een evenement voor kerst wordt gelanceerd. Eerder dit jaar werden er speciale Pokémon Go-evenementen gehouden voor Halloween en Thanksgiving, beide keren werd er een aankondiging gedaan op de woensdag voor de feestdag. We zijn nog een dag verwijderd van de woensdag voor kerst en in de update van vandaag is nog niets naar voren gekomen.

Mogelijk blijft het dan ook bij het evenement dat momenteel gaande is, waarbij spelers tot 29 december een Pikachu en Raichu met kerstmuts kunnen vangen. Tijdens Halloween en Thanksgiving werden zij echter ook nog beloond met bonussen, zoals een dubbele hoeveelheid XP en Stardust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren