Nieuwe PlayStation 5-systeemupdate (21.01-03.21.00) uitgebracht

Gaming

Sony heeft een nieuwe systeemupdate voor de PlayStation 5 uitgebracht. De update met versienummer 21.01-03.21.00 weegt 902 MB en verbetert de systeemprestaties, zonder nieuwe functies te introduceren.

Het Japanse bedrijf bracht op 14 april de eerste grote update voor de PS5 uit. Deze update voegde onder andere de mogelijkheid toe om PS5-games op externe USB-sticks op te slaan (maar geen titels daarvan af te spelen) en cross-gen Share Play, wat betekent dat gebruikers hun games op afstand kunnen laten spelen door vrienden op de PS4.

De PlayStation smartphone-app werd ook geüpdatet met nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om vanuit de app deel te nemen aan multiplayersessies op PS5, de opslagruimte van PS5-consoles te beheren, trofeeënverzamelingen met vrienden te vergelijken en producten in de PlayStation Store te sorteren en te filteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*