.

Nieuwe Life Is Strange-game in de maak bij Dontnod

Gaming

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar ontwikkelaar Dontnod heeft vandaag bevestigd dat er een nieuwe Life Is Strange-game in ontwikkeling is. Het is nog onbekend wanneer de nieuwe game wordt uitgebracht.

Life Is Strange

In een video bedanken Michel Koch, Raoul Barbet en Luc Baghadoust van Dontned alle gamers die Life Is Strange hebben aangeschaft en het drietal kondigde ook aan dat er aan een vervolg wordt gewerkt. Het originele deel is inmiddels door meer dan drie miljoen mensen aangeschaft. Mocht je houden van een goed verhaal, dan is dit zeker een game die je gespeeld moet hebben.

Dontnod bracht helaas geen verdere details naar buiten over de nieuwe titel en zei niet of het episodische formaat van Life Is Strange zal worden behouden. De ontwikkelaar zal ook niet aanwezig zijn op de E3-gamebeurs in juni.

“We kunnen niet wachten om je alles te vertellen wanneer de tijd er rijp voor is, maar vooralsnog zijn we hard aan het werk, zodat we er zeker van kunnen zijn dat dit de beste game gaat worden die we kunnen ontwikkelen. We zijn jullie erg dankbaar voor het geduld en we vragen nog wat meer tijd”, zo luidt het bericht.

Dat er een nieuwe Life Is Strange-game in ontwikkeling is komt niet als een verrassing; werknemers van Dontnod hebben meerdere keren gesuggereerd dat er een tweede seizoen op komst is. Vandaag is echter pas het moment aangebroken van een officiële aankondiging.

Life is Strange werd in 2015 uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Het avonturenspel volgt het leven van tiener Max Caulfield, die ontdekt dat ze krachten bezit waarmee ze de tijd kan terugspoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren