.

Niantic werkt aan nieuwe Pokémon Go-quests

Gaming

Niantic heeft een nieuwe Pokémon Go-update uitgebracht met enkele verbeteringen voor de nieuwssectie en ook worden Shiny Pokémon duidelijker op het Collection-scherm weergegeven, maar de belangrijkste verandering vinden we in de code van de nieuwe versie. Spelers hebben namelijk ontdekt dat de ontwikkelaar werkt aan nieuwe quests.

Pokémon Go-spelers publiceerde vandaag in de populaire subreddit The Silph Road de code van de nieuwe update, waarin enkele interessante bevinden zijn gedaan. De code laat onder andere zien hoe quests kunnen worden vernieuwd in de toekomst. Eerder werd het woord ‘quest’ gebruikt voor het bijhouden van de PokéStop-bonussen en de dagelijks gevangen Pokémon, maar in de nieuwste update is het nu ook gekoppeld aan een aantal andere elementen.

Het blijkt namelijk dat Niantic ondersteuning heeft toegevoegd voor quests die meerdere doelen vereisen, zoals het uitbroeden van een ei, het winnen van een battle bij een Gym, een nieuw level bereiken of het voltooien van een Raid Battle. Er zijn ook verwijzingen ontdekt naar vereisten voor quests en nieuwe personages, die verschillende uitdrukkingen kunnen hebben, zoals gelukkig of ongelukkig. Mogelijk krijgt de speler het doel om een NPC weer gelukkig te maken door een quest succesvol af te ronden.

Deze functionaliteit is nog niet beschikbaar in de game, maar op basis van het verleden is de kans groot dat deze quests vroeg of laat door Niantic zullen worden toegevoegd. De update is beschikbaar voor zowel iOS (versie 1.61.1) en Android (versie 0.91.1).

Op 24 februari zal de tweede Pokémon Go Community Day van start gaat. Het eerst evenement vond plaats in januari en gaf spelers de kans om een speciale Pikachu te vangen met een ‘surf’-aanval. Het tweede evenement laat Dratini zien met een speciale move, maar welke het precies zal zijn is nog niet bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren