.

Niantic-ceo: “Pokémon Go wordt binnenkort uitgebreid met Gen 3 Pokémon”

Gaming

Pokémon Go Trainer zullen binnenkort op zoek gaan naar nieuwe Pokémon van de derde generatie. Dit en meer, onthulde Niantic-ceo John Hanke in een interview met het Taiwanese magazine Business Weekly.

Derde generatie Pokémon

In recente Pokémon Go-updates werden al verschillende aanwijzingen gevonden dat de ontwikkelaar werkt aan de toevoeging van derde generatie Pokémon, echter is de lancering van deze nieuwe monsters vandaag een stuk dichterbij gekomen. Op de vraag wat Niantic nog voor ons in petto heeft voor 2017, bevestigde Hanke dat “Gen 3 binnenkort naar Pokémon Go komt”.

Daarnaast meldde Hanke dat de Pokémon Go Hub ook enkele nieuwe functies in het vooruitzicht heeft. Zo worden er in 2018 nieuwe gevechtsopties aan het spel toegevoegd, wat waarschijnlijk een verwijzing is naar de veel besproken Player-vs-Player-functie (PVP). Niantic werkt ook aan nieuwe sociale functies, waardoor spelers meer interactie met elkaar zouden moeten hebben.

Het is nog niet exact duidelijk wanneer de derde generatie Pokémon aan Pokémon Go worden toegevoegd, maar we weten al wel dat er later deze maand een Halloween-evenement zal plaatsvinden.“Het Halloween-seizoen is een speciale tijd in Pokémon Go. Veel goede spullen komen later in oktober naar het spel, en we kunnen niet wachten om te zien wat voor opwinding we kunnen opwekken, terwijl we nieuwe Pokémon vangen om onze Pokédex in te vullen.”

Verder gaat komend weekend het Nederlandse Pokémon Go Safari Zone-evenement eindelijk van start. Het evenement zal op 14 oktober om 10:00 plaatsvinden in het Stadshart te Amstelveen. Tickets zijn helaas niet meer beschikbaar, echter zullen er in de omgeving ook exclusieve Pokémon spawnen, zodat je alsnog kan profiteren van het evenement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren