Microsoft introduceert Xbox One X Special Edition-bundel met Fallout 76

Gaming

De Xbox One X is tot op heden alleen nog in het zwart te verkrijgen, maar dat gaat met de release van Fallout 76 veranderen. Microsoft heeft namelijk een nieuwe Fallout 76-bundel aangekondigd met een witte Xbox One (1TB). Daarnaast bevat de bundel een witte controller, toegang tot de Fallout 76-bèta en 1 maand gratis toegang tot Xbox Game Pass en Xbox Live Gold.

Het systeem heeft een adviesprijs van 499 euro en wordt op 16 november geleverd. Op de website van Microsoft is het inmiddels mogelijk om een pre-order te plaatsen (de bundel is te vinden in het derde plaatje van de slider).

Microsoft introduceerde ook nog een nieuwe witte Xbox Elite-controller, die beter aansluit bij de witte Xbox One S en Xbox One X. De nieuwe controller, codenaam Washburn, heeft opmerkelijk genoeg geen Bluetooth-connectiviteit en kan daardoor niet draadloos worden verbonden met een pc.

Verder verschilt het model qua vormgeving en functies niet met de originele Xbox Elite-controller die in 2015 werd uitgebracht. De controller komt met vier programmeerbare paddles, zes alternatieve joysticks en twee navigatiepads. De nieuwe controller kost €149,99 en is vanaf 16 oktober beschikbaar. In de Microsoft Store is het inmiddels mogelijk om een pre-order te plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*