.

‘Metroid Prime Trilogy voor Nintendo Switch wordt op Game Awards gepresenteerd’

Gaming

De Metroid-serie bestaat uit een groot aantal iconische games voor de consoles van Nintendo en een nieuw lek lijkt te suggereren dat Nintendo Switch-gebruikers binnenkort ook kunnen kennismaken met franchise. Er wordt al enige tijd gespeculeerd dat Nintendo de eerste gameplaybeelden van Metroid Prime 4 op The Game Awards wil onthullen, echter heeft het er ook de schijn van dat Metroid Prime Trilogy naar de Nintendo Switch komt.

Metroid Prime Trilogy

De onderstaande afbeelding werd gepubliceerd door de Zweedse webshop Inet en toont een tamelijk overtuigende cover voor de Nintendo Switch-versie van Metroid Prime Trilogy. De trilogie bevat Metroid Prime, samen met de sequels Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption, die je zowel thuis op de televisie als onderweg kan spelen. Volgens de website wordt de game in februari 2019 uitgebracht. Metroid Prime Trilogy verscheen in 2009 voor de Wii en is sinds 2015 beschikbaar in de eShop van de Wii U.

→ Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe bij Game Mania voor slechts 319 euro

Het zal in ieder geval niet voor het eerst zijn dat Nintendo op The Game Awards met een verrassing komt. Vorig jaar maakte het bedrijf bijvoorbeeld nog bekend dat Bayonetta 3 exclusief in ontwikkeling is voor de Nintendo Switch, terwijl de eerste twee games in de serie inmiddels ook voor de console beschikbaar. Nintendo heeft zelf nog niets gezegd over de aankondiging van Metroid Prime Trilogy of de eerste gameplaybeelden van Metroid Prime 4, echter zal het de show voor Nintendo-fans een stukje spannender maken.

Tijdens The Game Awards worden niet alleen awards uitgedeeld voor de beste games, want het evenement wordt eveneens gebruikt voor de onthulling van nieuwe games en trailers. De show duurt normaliter zo’n twee uur. De show zal deze week plaatsvinden in de nacht van donderdag op vrijdag om 2:30 Nederlandse tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren