Meer dan 1 miljoen levels in Super Mario Maker

Gaming

Super Mario Maker, de nieuwste game met het populaire Nintendo personage, lijkt misschien wel op weg om één van de populairste Mario games van de afgelopen jaren te worden. De game werd afgelopen vrijdag wereldwijd uitgebracht en sindsdien lijken gamers druk bezig te zijn geweest met het bouwen van levels, gezien het aantal levels dat nu al beschikbaar is in Super Mario Maker.

Super Mario Maker

Het Japanse bedrijf kondigde vandaag namelijk aan dat er meer dan 1 miljoen levels zijn geüpload voor Super Mario Maker, een indrukwekkend aantal wanneer je weet dat de game nog niet eens een week beschikbaar is. Nintendo heeft daarom een nieuwe video gepubliceerd om deze uitstekende resultaten te vieren.

[sc:inpost-tekst ]

Super Mario Maker zou eigenlijk worden uitgebracht met een uniek (en opmerkelijk) ontgrendelsysteem, waarbij gamers maar liefst 9 dagen moesten wachten voordat alle features en objecten beschikbaar zouden zijn. Gelukkig besloot Nintendo een dag voor de release een update uit te brengen, waardoor Super Mario Maker gamers in veel gevallen al binnen enkele uren aan de slag konden gaan met alle opties.

Mocht je snel alles willen ontgrendelen in Super Mario Maker, dan raden we je aan om alle nieuwe objecten op zijn minst één keer te plaatsten. Bezoek daarnaast de nieuwe thema’s, en na verloop van tijd krijg je een melding dat de nieuwe tools vanaf morgen beschikbaar is, echter hoef je daar niet op wachten. Houdt nu de L-knop vast om meerdere blokken te selecteren en markeer de grootste blokken. Gebruik daarna de ZL knop om de kopieer mode te starten en kopieer deze blokken overal waar je kan. Na ongeveer 5 keer heb je genoeg blokken. Laat de knop los en als het goed is hoor je nu de geluiden van een truck, waarna de tools worden vrijgegeven. Herhaal dit proces totdat alle items beschikbaar zijn.

Super Mario Maker is vanaf vandaag exclusief beschikbaar voor de Nintendo Wii U en in de aanbieding bij Bol.com:

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*