.

Meer bewijs voor tweede generatie Pokémon in Pokémon Go ontdekt

Gaming

In de broncode van de nieuwste Pokémon Go-update zijn aanwijzingen gevonden die suggereren dat Niantic na het einde van het huidige Valentijns-evenement meer Pokémon van de tweede generatie gaat vrijgeven. SlashGear meldt dat Pokémon buiten de originele 151 een ID hebben gekregen dat overeenkomt met het Index-nummer dat zij hebben gekregen.

Pokémon Go

Grote veranderingen op komst

Onlangs werd er nog gebruik gemaakt van Pokémon ID 152, echter is nu de volledige naam van dit Pocket Monster zichtbaar – in dit geval Chikorita. Het is de eerste update voor dit deel van Pokémon Go in een lange tijd en lijkt een aanwijzing te zijn dat er grote veranderingen op komst zijn. Andere veranderingen die zijn doorgevoerd richten zich op de code van Candy Evolution en ook dit zou kunnen wijzen op een nadere komst van tweede generatie Pokémon.

Daarnaast zijn er een hele reeks nieuwe moves aan het spel toegevoegd, waarbij het voor de hand ligt dat deze zullen worden gebruikt voor het moment waarop de nieuwe Pocket Monster worden gelanceerd. We moeten echter niet vergeten dat de informatie niet afkomstig is van Niantic en dat het gebruikelijke korreltje zout hier nog zeker van toepassing is.

Andere groepen die bezig zijn geweest met het analyseren van alle veranderingen in de code van Pokémon Go, zeggen nog niet te weten wanneer de tweede generatie Pokémon worden geactiveerd. Het gaat hoogstwaarschijnlijk wel om een groot evenement, want er is een lange lijst met nieuwe functies ontdekt die klaarstaan om te worden geactiveerd.

Het team van Pokémon Gu Hub zegt dat Niantic in het afgelopen half jaar bezig is geweest met het bouwen van een platform in plaats van een game, die zich langzaam heeft hersteld van de problemen ten tijde van de lancering. Voor Niantic lijkt het moment dan ook zijn aangebroken om nieuwe functies te activeren, die al wel in de code zijn verwerkt, maar nog niet actief zijn.

Lijst met nieuwe functies

Dit is de lijst met nieuwe functies:

 • 100 nieuwe Pokémon, 38 nieuwe moves
 • Evolution Stones en Split Evolution ondersteuning
 • Nieuwe avatar aanpassingsmogelijkheden
 • Nieuwe manier om avatar swag te ontgrendelen
 • Ondersteuning voor Shiny Pokémon
 • Ondersteuning voor Pokémon geslachten
 • Ondersteuning voor verschillende Bluetooth-apparaten
 • Nieuwe badges
 • Nieuw systeem om Pokémon te vangen (Critical Catch)
 • 7 nieuwe sponsors
 • Ondersteuning voor in-app avatar aankopen

Speel jij nog steeds Pokémon Go of wacht je de op de tweede generatie Pokémon? Laat het ons weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren