.

Max Verstappen verliest zelfbeheersing tijdens iRacing-sessie

Gaming

Max Verstappen laat zien dat hij niet alleen in de F1 een agressieve rijder is, want de Red Bull-ster kwam ook online in aanraking met een tegenstander. Tijdens een training voor een Formule 3-race op Brands Hatch in iRacing wordt Verstappen getoond in een video rondrijdend in de oranje auto met nummer 33.

In zijn snelle ronde nadert Verstappen de blauw auto van David Milton met nummer 7, echter gaat het daarna snel mis waardoor de Nederlander op het virtuele gras wordt gedwongen en spint. Verstappen laat de blauwe auto na de spin passeren, maar haalt Milton direct weer in om hem daarna volledig van de weg te rammen. Door de crash tussen de twee komt de auto van Verstappen op de kop terecht en na een reset keert hij terug naar de pits.

Het wordt interessant om te zien hoe iRacing gaat optreden tegen het gedrag van Verstappen. Het zal niet de eerste professionele coureur zijn die een tijdelijk ban krijgt, want in 2018 werd voormalig Toro Rosso-rijder Scott Speed door iRacing verbannen, nadat in een livestream was te zien hoe hij de auto van een ander probeerde te verwoesten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren