.

Mass Effect: Andromeda nu speelbaar via EA/Origin Access

Gaming

Mass Effect: Andromeda is vanaf 23 maart verkrijgbaar in Nederland, maar sommige Xbox One- en pc-gebruikers kunnen vandaag al aan de slag met een deel van de singleplayer campagne en de multiplayer. Helaas wordt is deze mogelijkheid niet beschikbaar voor de bezitters van een PlayStation 4 (Pro).

Mass Effect: Andromeda

Leden van het EA/Origin Access-programma mogen Mass Effect: Andromeda tien uur lang uitproberen. Zij kunnen zowel kennismaken met de singleplayer campagne en de multiplayermodus. De verhaallijn stopt echter op een bepaald punt (vermoedelijk om te voorkomen dat de game binnen de 10 uur wordt uitgespeeld), maar gamers kunnen de multiplayer zonder restricties spelen, hoewel de tijdslimiet niet verdwijnt.

Op enkele uitzonderingen na, worden vrijwel alle door EA uitgegeven games aangeboden via het Access-programma. Abonnees kunnen games daardoor soms tot een week voor de publieke release testen. Daarnaast krijgen zij korting op digitale aankopen (10%) en onbeperkte toegang tot een groeiende bibliotheek van gratis games. EA heeft geprobeerd om de dienst naar de PS4 te brengen, echter zag Sony daar geen heil in. EA/Origin Access is daardoor momenteel alleen beschikbaar voor de Xbox One en pc. Een jaarabonnement EA Access (Xbox One) is af te sluiten voor € 23,29.

De volledige versie van Mass Effect: Andromeda wordt op 21 maart uitgebracht in Noord-Amerika en op 23 maart kunnen we ook in Europa aan de slag met de game. Het spel komt uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc; een pre-order voor kan inmiddels worden geplaatst bij Cdkeys.com (€39,99) Bol.com (€49,99), Media Markt (€49,99) en Coolblue (€54,99).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren