LEGO viert kerst 2019 met gratis LEGO 40337 Gingerbread House en dubbele VIP-punten

Gaming Toys

LEGO-fans opgelet, want vanaf vrijdag 6 december zijn er weer enkele nieuwe exclusieve promoties beschikbaar in de LEGO Online Shop. Je ontvangt vanaf 6 tot en met 9 december dubbele VIP-punten bij elke aankoop. Dat komt neer op een korting van 10% op het aankoopbedrag voor je volgende bestelling. Nog geen VIP-account? Geen probleem, want een account registreer je hier gratis en direct.

Kerstpromoties 2019 LEGO Shop

Daar blijft het niet bij, want LEGO 40337 Mini Gingerbread House wordt een cadeau bij alle aankopen vanaf €100. Deze aanbieding is geldig tot en met 24 december, hoewel we vermoeden dat de limited edition-set snel uitverkocht zal raken. Voor Star Wars-fans is er de LEGO Star Wars 30624 Obi-Wan Kenobi Polybag, die alleen wordt meegeleverd bij Star Wars-aankopen vanaf €40. Beide promoties zijn met elkaar te combineren.

Deze cadeaus bij aankopen gelden alleen in de LEGO Shop en niet bij andere winkels. Het grootste nadeel is dat de prijzen vrijwel altijd hoger liggen in de LEGO Shop. Ons advies is dan ook altijd om een van de exclusieve LEGO Store-sets aan te schaffen die je nergens anders kan vinden of de sets die binnenkort met pensioen gaan. Het gaat hier om de volgende sets:

De volgende sets zullen binnenkort verdwijnen en niet weer terugkeren:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren