LEGO 71374 Nintendo Entertainment System is vanaf zaterdag 1 augustus exclusief te bestellen in LEGO Shop

Gaming

We hebben er enkele weken op moeten wachten, maar LEGO 71374 Nintendo Entertainment System verschijnt op zaterdag 1 augustus exclusief in de LEGO Shop voor €229,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. Het bouwpakket bestaat uit 2646 stenen en richt zich op volwassenen met een aanbevolen leeftijd van 18+.

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System

De aankondiging van vandaag zal volwassen fans herinneringen laten ophalen door het bouwen van een mechanisch functionele versie van hun favoriete console met LEGO stenen. Het LEGO 71374 Nintendo Entertainment System zal een controller met een aansluitkabel, een stekker en zelfs een sleuf voor het Game Pak met een vergrendelfunctie bevatten. De bouwset is ook voorzien van een retro-tv, met een 8-bits Mario-figuur op het voortbewegende scherm. Bovendien kunnen fans een actiesteen scannen met LEGO Mario uit de LEGO Super Mario Startset, zodat deze op zijn lcd-scherm reageert op vijanden, obstakels en power-ups zoals ze voorbij komen op het voortbewegende scherm. Dit alles net zoals hij zou gereageerd hebben in de iconische Super Mario Bros.-game.

De volledige LEGO Super Mario-serie is ook op 1 augustus verkrijgbaar en zal direct verkrijgbaar zijn in de LEGO Shop en Bol.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren