.

Laatste kans om Kyogre in Pokémon Go te vangen

Gaming

De Legendary Pokémon Rayquaza werd vorige week toegevoegd aan Pokémon Go, maar een andere Legendary van de derde generatie neemt binnenkort afscheid. Kyogre zal op 14 februari uit de game verdwijnen en je hebt daardoor nog een dag de tijd om de Pokémon te vangen.

Pokémon Go

Net als bij de overige Legendaries kan Kyogre worden gevangen door een Raid Battle bij een Gym succesvol af te ronden. Je zal de Pokémon namelijk eerst moeten verslaan voordat je de gelegenheid krijgt om hem te vangen. Kyogre was de tweede Legendary Pokémon van de derde generatie in Pokémon, nadat Groudon van december tot januari beschikbaar was. De volgende Legendary verschijnt waarschijnlijk volgende maand, omdat Rayquaza tot 16 maart zal verschijnen bij Raid Battles.

Legendary Pokemon Go Kyogre

Daarnaast introduceerde Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic een tal van nieuwe Pokémon, die voornamelijk bestaan uit Flying- en Dragon-types, zoals Tropius, Altaria en Salamence. Op dit moment zijn er in totaal meer dan 100 Pokémon van de derde generatie beschikbaar in de game. Om deze mijlpaal te vieren heeft Niantic besloten dat alleen Pokémon van de derde generatie verschijnen in het wild. Het evenement loopt nog tot en met 13 februari.

Later deze maand zal ook de tweede Pokémon Go Community Day plaatsvinden. Op 24 februari zal er weer een Pokémon met een speciale move zijn te vangen op bepaalde locaties en ook zullen er verschillende bonussen beschikbaar worden gemaakt. Niantic heeft nog niet bekendgemaakt om welke move het gaat, echter weten we dat Dratini de Pokémon in kwestie is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren