.

Laatste kans om Heatran in Pokémon Go te vangen

Gaming

Niantic introduceerde vorige maand Heatran als de nieuwste Legendary Pokémon. De Pokémon maakte zijn debuut in Raid Battles als vervanger van Cresselia, echter hebben spelers nog maar enkele dagen de tijd om Heatran te vangen. Op 15 januari wordt er namelijk weer afscheid genomen van de Pokeémon.

Om de Pokémon te vangen moet je eerst een Gym bezoeken waar een Heatran Raid wordt georganiseerd. Lukt het je om samen met andere spelers de Legendary Pokémon te verslaan, dan verdien je een handvol Premier Balls en krijg je de mogelijkheid om het monster te vangen.

Legendary Pokémon Heatran

Heatran is een Pokémon van het Fire- en Steel-type, waardoor het niet verstandig is om gebruik te maken van Pokémon met Dragon- en Psychic-aanvallen. De beste tactiek is om Fighting- en Ground-aanvallen te gebruiken, dus je doet er verstandig aan om Rhyperior en Groudon mee te nemen naar de Raid Battle. Daarnaast zijn Water-type Pokémon zoals Swampert en Kyogre ook uitermate effectief.

Er zijn tot op heden drie Legendary Pokémon van de vierde generatie aan Pokémon Go toegevoegd. Eerder werden Girantine en Cresselia al Pokémon geïntroduceerd. Op dit moment is het nog onbekend welke Legendary Pokémon aan de game gaat toevoegen, maar daar verwachten we spoedig meer over te horen. Spelers kunnen door het voltooien van Field Research-quests ook nog acht andere Legendary Pokémon tegenkomen: Lugia, Articuno, Ho-Oh, Zapdos, Suicune, Moltres, Entei en Raikou.

In de tussentijd kunnen spelers profiteren van de Adventure Sync Hatchathon. Tijdens de Pokémon Go Adventure Sync Hatchathon ontvangen spelers tweemaal de normale hoeveelheid Stardust en Candy verdienen voor ieder uitgekomen ei. Bovendien heb je een grotere kans om 5 en 10 KM eieren te ontvangen door Photo Discs te draaien bij PokéStops. Uit deze eieren kunnen Pokémon als Chansey, Magby en Elkikid komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren