Legendary Pokémon Kyogre komt naar Pokémon Go

Gaming

Pokémon Go-spelers kunnen waarschijnlijk binnenkort de volgende Legendary Pokémon verwelkomen in de game. Afgelopen donderdag ontdekte een dataminer dat ontwikkelaar Niantic 3D-elementen van Kyogre aan het spel heeft toegevoegd. Dit is doorgaans een van de laatste stappen voordat een nieuwe Pokémon officieel zijn debuut maakt in Pokémon Go.

Update: Niantic heeft op Twitter aangekondigd dat er Raid Battles aankomen tegen Kyogre, Groudon en andere krachtige Pokémon.

Legendary Pokémon Kyogre

Kyogre is een Legendary van Pokémon Sapphire en zal een van de krachtigste Pokémon kunnen worden in de game, met een CP die vergelijkbaar is met die van Groudon. Net als bij de overige Pokémon van de derde generatie heeft Niantic ook een Shiny variant toegevoegd aan de server. Beide varianten kunnen hieronder worden bekeken:

Overigens is het nog maar de vraag of een Shiny Kyogre direct beschikbaar zal zijn, want er bestaan Shiny versies van alle Legendary Pokémon in Pokémon Go, terwijl er nog nooit één in het wild is gespot. Niantic hint al weken naar de introductie van Kyogre, zo was de Pokémon in december al te zien op promotionele beelden voor de release van de derde generatie. Veel langer lijken we gelukkig niet te hoeven wachten, want Groudon verlaat de game op 14 januari en dat zou een goed moment zijn om Kyogre toe te voegen.

Het wachten is nog op een officiële aankondiging en we achten het aannemelijk dat Kyogre al op maandag bij Gyms zal verschijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*